JÓTÉKONYSÁGI ADOMÁNYGYŰJTŐ AKCIÓ A MENHELY ALAPÍTVÁNY MUNKÁJA TÁMOGATÁSÁRA
A Dip Design Passage az idei adventi vásáraival a rászoruló hajléktalanokat szeretné támogatni, ezért a Közös Piaccal együttműködésben jótékonysági adománygyűjtést szervez.

KARÁCSONYI VÁSÁROK időpontjai és helyszíne:

2013. december 7. és 2013. december 21. 11-18 óráig
Central Passage, Király u. 8-10. Budapest, 1061

A két decemberi vásár során egy környezetbarát karácsonyfát állítanak fel a Dip Design Passage szervezői. Erre a vásárban résztvevő tervezőktől és termelőktől várnak apró felajánlásokat. A fán található adományok megnyeréséhez tombolajegy kapható, a jegyeladásból származó bevételt a hajléktalan embereket segítő Menhely Alapítványnak ajánlják fel. A tombola nyertesét 2013. december 21-én délután sorsolják ki, aki a helyszínen kapja meg nyereményét.

A tombolán befolyt összeget a Menhely Alapítványnak juttatják el: e felajánlás egészét a hajléktalan emberek téli ellátására fordítjuk: élelmet, gyógyszert, tisztálkodószereket vásárlunk belőle.

A DIP DESIGN PASSAGE KÉZMŰVES VÁSÁRRÓL:

A közösségi alapokon nyugvó kezdeményezés 2013 nyarán jött létre, célja, hogy maximálisan eleget tegyenek vele a vásározással kapcsolatos tervezői elvárásoknak, miközben segítenek abban is, hogy kiállítóinkból egy szervesen összekapcsolódó, egymást támogató közösség jöjjön létre.
Céljaik egyike az a közös igény, hogy legyen párbeszéd az alkotók közösségén belül.
Céljuk az is, hogy ezzel a szemlélettel egy olyan magas színvonalú összművészeti eseménysorozatot hozzanak létre, amely minden résztvevő számára értéket teremt. Különösen hangsúlyos számukra a felelősségteljes tervezők támogatása, ezért kiemelt örömmel fogadják az újrahasznosítás, környezettudatosság, társadalmi felelősségvállalás ügyét felkaroló alkotók jelentkezését, és olyan művészekét, akik szociálisan érzékenyek az őket körülvevő világra. Lehetőséget kívánnak biztosítani minden olyan hazai, manufakturális keretek között alkotó tervezőnek, aki számára fontos értéket jelent az eredetiség, az igényes, magas minőséget képviselő termékek előállítása. Az árusok köre széles termékpalettát felölel, bőrdíszműves, illusztrátor, textiltervező, játékkészítő, ruhatervező, ékszerkészítő egyaránt megtalálható soraikban.