Tisztelt Munkatársak, Kedves Kollégák!

Az imént kiküldött levél alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. február 24-én 12 órától kiadta a Vörös Kódot, az erről szóló hivatalos értesítést az eljárási protokollnak megfelelően továbbítottuk számotokra.

Ezzel párhuzamosan mi is azt szeretnénk kérni, hogy biztosítsátok a nyáron megkötött Együttműködési Szándéknyilatkozat „Vörös riasztás”  fejezetében önként vállalt szolgáltatásokat!

Az éjszakai túlélési pontok listája a holnapi naptól elérhető lesz honlapunkon és a diszpécserportálon (diszpecserportal.hu), a lista nyilvános, bárkinek továbbadható. Ezekbe az intézményekbe ti is küldhetitek a fedél nélkül élőket.

Ugyancsak kérem, ha bármelyik utcai gondozó szolgálat megszokott működési idején felül is ellátási területén tartózkodik, tud fogadni utcai bejelentést, ezt mindenképpen jelezzétek e-mailben telefonszolgálatunk felé! (Akár benne volt a nyári megállapodásban, akár nem.)

Telefonszolgálatunk a következő napokban a közterületen élő fedél nélküli emberekkel kapcsolatos bejelentések miatt várhatóan túlterhelt lesz, ezért ha a témával kapcsolatban bármilyen kérdésetek, problémátok van, hozzám forduljatok a kartyasmenhelyhu email címen!

Segítségeteket, együttműködéseteket előre is megköszönöm!

Budapest, 2018. február 23.

Üdvözlettel: Kártyás Irén
egységvezető
Menhely Alapítvány
Diszpécser Szolgálat