KEDVES KOLLÉGÁK!
 DSC 0039
„A Hajléktalan Emberek esélyegyenlőségéért” című programunkat az EGT/Norvég Civil Támogatási Alaptól nyert támogatás segítségével indítottuk 2013. október 1-én. A nyitórendezvényünkön és az elmúlt hónapok során a vidéki helyszíneken megrendezett regionális műhelytalálkozó-sorozat keretében igyekeztünk mindenki számára bemutatni programunk szolgáltatásait. Ezen kívül írásos összefoglalók kiküldésével igyekeztünk tájékoztatni azokat is, akik ezeken a találkozókon nem tudtak megjelenni. Reméljük, hogy az általunk eddig összeállított információs anyagokat és tájékoztatókat hasznosnak és használhatónak találtátok!

Célunk az, hogy a Menhely Alapítvány jogvédelemmel, előítélet-csökkentéssel foglalkozó projektjeinek évtizedes tapasztalatait és a kidolgozott módszereket a szektorban dolgozó intézmények, civil szervezetek, informális közösségek számára átadjuk, miközben biztosak vagyunk abban, hogy sok területen nekünk is van tanulnivalónk más szervezetektől.
 
A programunk következő lépéseként formálisan is csatlakozásra kérjük a hajléktalan emberek számára szolgáltatásokat nyújtó szervezeteket. Pályázatunkban formálisan csatlakozó szervezetek bevonását is vállaltuk, ezért ezen szervezetek számára kiemelt szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ugyanakkor azok számára is elérhetővé szeretnénk tenni a program nyújtotta lehetőségeket, akiknek nincs lehetősége a formális megállapodás megkötésére, ezért programjaink és szolgáltatásaink többsége nyitott. Kérjük, tekintsétek át a mellékelt hivatalos felkérő levelet, és amennyiben lehetőségetek van, rá csatlakozzatok formálisan is a programunkhoz!
 
A következő programsorozatunk egy hat alkalmas ingyenes képzés, melynek keretében májustól havonta tartunk előadásokat a hajléktalanellátás szempontjából fontos jogi témákról, a jogvédelem, jogérvényesítés témakörében, valamint az Első Kézből a Hajléktalanságról program hasznáról és népszerűsítésének lehetőségeiről.

A képzés témáit mellékletben találjátok.
 
Kapcsolat: 3e@menhely.hu
 
2014. május 9.
 
                                        Üdvözlettel:
                                                            Gurály Zoltán és Kepe Róbert
                                                                    szakmai vezetők
                                                                  Menhely Alapítvány

Mellékletek:

  Felkérőlevél csatlakozásra - Menhely Alapítvány 3E
  Képzési felhívás - Menhely Alapítvány 3E
  Együttműködési megállapodás minta