A 1788 Telekom hello holnap! Adományvonal október végéig támogatja munkánkat - ezt a hírt és lehetőséget szeretnénk megosztani Önökkel!

Hajléktalan embereket motiváló és munkavállalást támogató programjaink számára létfontosságú a társadalmi támogatás. Programjaink azt célozzák, hogy párbeszéd induljon a nehéz sorsú emberek részvételével, legyen a másik oldal érdeklődő fiatal, vagy éppen munkáltató.
A Fedél Nélkül program keretében zajló Rendhagyó Osztályfőnöki órákon interaktív program keretében hajléktalan ember vezetésével beszélgetünk a hajléktalanságról.
A munkavállalást támogató programunk kifejezetten a már munkában elhelyezkedett személyek speciális szükségleteiben nyújt kézzel fogható segítséget a munkába állás első időszakában.

Ön a 1788 vagy a 13688 telefonszámokon hívásonként és SMS-enként 100 forinttal támogathatja ezt munkánkat az Adományvonal segítségével!

Támogatását nagyon köszönjük!

(Telekom vonal használata esetén érhető el a szolgáltatás. Az összeg egészével minket támogat. Domino kártyás hívás/SMS esetén 27 % ÁFA kerül felszámításra.)