Támogasd te is ruhaadományoddal a Menhely Alapítványt!

2009.10.30-án az A38-on őrületes PASO buli keretében megindul a "kora téli" ska szezon.

A PASO dec.4-ei lemezbemutató előtt adja egyetlen budapesti buliját. Érdemes eljönni, hiszen végre egy kiadós, teljes hosszúságú koncertélménnyel gazdagodhattok - szerencsére nem szorít minket az időkorlát.
Hallhattok majd ízelítőt az új lemez dalaiból - bár nyilván nem puffogtatunk el minden puskaport -, illetve egy-kettőt a visszafogottabb hangvételű dalokból, amik az MR2 Petőfi Rádió Akusztik műsorában, illetve az Erik Sumo lemezbemutatóra újra életre kelő PASO's Roots Rockers programjában szerepelnek.

Az est vendége a Soultramps lesz. A zenekarban Benkő Dávidon, azaz a mi Mr.P-nken kívül olyan zenészek szerepelnek, mint Gál Csaba Boogie (gitár, ének), Balahoczky István Pilu (basszusgutár) és Mezőfi István Fifi (dob). Elődzenekara 2005-ben alakult, de jelenlegi nevével és felállásával friss formációnak számít. Magyarország legkoszosabb funkját játszó bandája, ők a new orleansi The Meters hazai helytartói. Hangzása a hetvenes évek elejére, sőt, a hatvanas évekre hajaz, hogy mást ne mondjunk, a színpadon gyakori vendég a Hammond orgona és híres furcsa szekrényerősítője: a Leslie, illetve a bőgőhúrokkal felszerelt basszusgitár. Aki szereti ezt a típusú tömény funk zenét, bizonyosan nem fog csalatkozni a zenekarban!
A koncertek előtt, után és között a PASO Soundsystem és a Sound Sistaz selectorai válogatják majd a zenét, de a dj program frontján is szolgálunk nektek egy kis csemegével. Az élő fellépések után egy kis zenei felelgetés következik: Lipi Brown vs. Thomas Magnum (azaz Mr.P) - reggae vs. funk dj set.

 

Az est további és igen fontos különlegessége, hogy ruhagyűjtést rendezünk. Hidegebbre fordul az idő, ezért arra kérünk benneteket, hogyha van olyan felesleges ruhadarabotok, takarótok, amit odaadnátok az utcán élőknek, hozzátok el a koncertre! Az összegyűjtött ruhák a Menhely Alapítványhoz, a Fedél Nélkül újság kiadójához kerülnek, ők gondoskodnak róla, hogy a megfelelő helyre jussanak az adományok.

Hogy egy kicsit motiváljunk benneteket, azt is felajánljuk, hogy aki minimum 3 ruhadarabot hoz, az szuvenírt kap, illetve ha bármit vásárolna a PASO shop-ból, kedvezményben részesül. (Ne feledjétek, aznap jönnek meg az új pólók, ez tehát igen jó ajánlat - hozzátok a felesleges meleg cuccaitokat!)

További információ a ruhaadományok kezeléséről, vagy ha tudni akarod mit hasznos adni, keresd Sebőt a 06 20 290 9870-es mobilon vagy pedig a sebo@fedelnelkul.hu email címen!

A koncertre jegyeket elővételben az A38-on lehet vásárolni, 1500 Ft-os áron. A helyszínen, illetve az első 300 darab értékesítése után 1800 Ft-ért lehet hozzájutni.