MEGHÍVÓ
GYORSTÁJÉKOZTATÓ, ÉS MEGBESZÉLÉS A SZABÁLYSÉRTÉSI TÖRVÉNY MÓDOSÍTÁSÁNAK AZONNALI KÖVETKEZMÉNYEIRŐL

Kedves Kollégák!

A szabálysértési törvény úgy rendelkezik, hogy az életvitelszerű közterületen tartózkodás a világörökségi területnek minősülő közterületen jogellenes, s ez az előírás már 2013. október 15-től, a törvény hatályba lépésétől érvényes. Egyéb területeket a később megszülető önkormányzati rendeletek jelölhetnek majd ki.

Ezért a törvény hatályba lépését követően megbeszélést tartunk a fedél nélküli embereket segítő szervezetek, kollégák számára a felmerülő kérdések, teendők tisztázása érdekében.

A megbeszélés időpontja:
2013. október 17. (csütörtök) 13.00 óra

A megbeszélés helyszíne:
a BMSZKI Dózsa György úti szállójának nagyterme (XIII. Dózsa György út 152.)

A megbeszélésre várjuk mindazokat, akik a fedél nélküli emberekkel napi kapcsolatba kerülve rajtuk segítenek, őket pontos és megbízható információkkal, tanácsokkal ellátják, várjuk az utcai szociális munkásokat és kollégáikat.

Bizonyosan az új jogszabályok végrehajtásának gyakorlati kérdései folyamatosan újabb kérdéseket fognak felvetni, ezért a 2013. október 28-án megrendezésre kerülő „Mit tehetünk most? Jogkövetkezmények, és jogvédelem a szabálysértési törvény módosítását követően” információs napon folytatjuk a most megkezdett egyeztető munkát.

Mindenkit szeretettel várunk!

Budapest, 2013. október 11.

Gurály Zoltán – Győri Péter
      Menhely Alapítvány

 Meghívó letöltése:
  MEGHÍVÓ - Gyorstájékoztató, és megbeszélés a szabálysértési törvény módosításának azonnali következményeiről