A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül utcalapja és a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete fenntartásában működő AHA Hajléktalanok Színpadja Csöbörből Vödörbe címmel Humorfesztivált szervezett.

A kezdeményezés azért jött létre, mert a szervezők így szeretnénk felhívni a figyelmet az otthontalan emberek azon csoportjára, akik sokszor igen szerény körülmények között alkotómunkát végeznek.

A rendezvényt előkészítendő a szervezők 2013. április 5-én pályázatot írtak ki humoros alkotások születésére. A beérkező alkotásokat a Nádas György, Varga Ferenc József és Selmeczi Tibor (aki egyben a szervezőbizottság elnöke) alkotta zsűri értékelte.

A legjobb pályamunkák bemutatójára – neves közreműködők tolmácsolásában – a 2013. november 2-án 19 órakor a Fészek Klubban megrendezésre kerülő Csöbörből Vödörbe – Hajléktalan Humorfesztiválon kerül sor.
A műsort Trunkó Barnabás vezeti, és olyan nagyszerű fellépőknek tapsolhatunk, mint Bach Szilvia, Huzella Péter, Ihos József, Magyar Attila, és a sor nem ért véget!

A rendezvényen várjuk szeretettel!

Az eseményre továbbá Támogatói Jegyek is vásárolhatóak a Fedél Nélkül szerkesztőségében, illetve a Fészek Művészklub portáján!