Cikk 2016. november 4-én frissítve lent!cimlap fn 581
Kérjük, -különösen, ha gmail-es e-mailcímet használ levelezéséhez- a küldeményét keresse először a közösség/promóciók/spam mappákban is!!! Mindenkinek válaszolunk, részletek a lenti frissítésben.

Kiadóként fontos számunkra, hogy a Fedél Nélkül utcalap a megélhetés és a művészeti tevékenység támogatása mellett otthont adjon jótékony kezdeményezéseknek a hajléktalan emberek javára.

Így a ma megjelenő utcalap 12 oldalas, befűzött mellékletét a Népszabadság szerkesztősége írta meg. A lap az elsősorban fővárosi utcai terjesztőknél 12.000 példányban kapható a terjesztés két hete alatt, míg a készlet tart. Korlátozott utánnyomást tervezünk, ha az igények ezt mutatják.

A lapnak meghatározott ára nincs, az érte adott adomány az otthon nélkül élő terjesztőé.
Az általunk ismert vidéki terjesztői helyszínekről igyekszünk Facebook-oldalainkon jelezni. (itt és itt)

Érkezett kérdés az alternatív terjesztéssel kapcsolatban, ezért:

A Fedél Nélkül Népszabadság-melléklettel megjelenő rendkívüli lapszámát az utcai terjesztés mellett – azokon a településeken, ahol nincs Fedél Nélkül terjesztő – elektronikus formában vagy postai úton is elérhetővé tesszük.

Mindazoknak, akik a Fedél Nélkül kiadója, a Menhely Alapítvány online bankkártyás felületén céladományt küldenek a 2016. október 20. - november 3. között, és a közlemény rovatban feltüntetik: „Adomany Fedel Nelkul - Nepszabi, elküldjük az utcalap Népszabadság különkiadását.

Két lehetőség választható:

  1. az adományozó adatainál pontos emailcím megadása esetén pdf formátumban küldjük meg a lapot (digitális formában). Ebben az esetben az általunk kért és ajánlott adomány alsó értéke 500 forint.

  2. a közlemény rovatban a fenti megjegyzés mellé megírt postai címre és névre levélként küldjük meg a lap különszámát. Figyelem! Kapacitásunk szűkös, ezért a nyomtatott lap küldésére vonatkozó kérést -az utcai terjesztők munkájának támogatása okán- csak a készlet (2000 példány) erejéig áll módunkban teljesíteni. Postázásra csak a terjesztés két hetében, heti 3 hétköznapon kerül sor. Egy adományozó legfeljebb 3 nyomtatott lapot igényelhet. Jelenleg még van rendelhető példány.
    Ebben az esetben a kért és ajánlott adomány alsó értéke (mely tartalmazza a postaköltséget): egy példány esetén 1000 forint, két példány esetén 1500 forint, három példány esetén 2000 forint. (Ha nem egy példányt igényel, kérjük a közlemény rovatban tüntesse fel azt is, „2 pld.” vagy „3 pld.”)

Minden így beérkező adományt teljes egészében a Fedél Nélkül céljaira: az otthontalan terjesztők és alkotók támogatására fordítjuk. (Hajléktalan emberek ellátására, művészeti pályázatuk díjazására, műveik kiadására/terjesztésére, megélhetésük támogatására, és a postai küldés költségeire.)

Személyes adatait csak a küldés és az adományozás lebonyolítására használjuk, harmadik félnek nem adjuk át. Az adományozásról hivatalos adókedvezményre jogosító igazolást csak társasági adózók számára adhatunk ki.

Az online vásárlás mintájára működő adományozási felületünket itt találja (internetelérés és bankkártya szükséges a használatához)!

Köszönjük támogatását és a tudnivalók tudomásul vételét!

Egyúttal nagyon köszönjük a Népszabadság Szerkesztőségének segítő szándékát!
Kívánjuk, hogy hamar otthonra találjanak!

Menhely Alapítvány, Fedél Nélkül szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

FRISSÍTÉS:

Nagyon köszönjük a nagylelkű támogatást minden online adományozónknak!
A 2016. november 4-én, pénteken 15:15-ig beérkezett minden kérésre e-mailben reagáltunk (postai küldést kérőknek is)!
Aki nem kapott emailt, kérjük, jelezze azt a adok kukac menhely pont hu emailcímen!
Kérjük, -különösen, ha gmail-es e-mailcímet használ levelezéséhez- a küldeményét keresse először a közösség/promóciók/spam mappákban is!!!

A postázási kéréseket október 24-én és 26-án és 28-án és november 4-én postázz/tuk.
A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül munkája javára összegyűlt jelenleg 3.727.104 forintot a fent megjelölt célokra használjuk fel.

Nagyon hálásak vagyunk a fedél nélkül élők iránt tanúsított szolidaritásukért!

Köszönjük!