Nagyon köszönjük az adományokat! 2017. november 7-én 10:30-kor frissítve a cikk alatt!

Kiadóként fontos számunkra, hogy a Fedél Nélkül utcalap a megélhetés és a művészeti tevékenység támogatása mellett otthont adjon jótékony kezdeményezéseknek a hajléktalan emberek javára. 

Így a 2017. október 19-én megjelenő utcalap 607. számának befűzött mellékletét újra a Népszabadság napilap volt szerkesztősége írta meg.

FN 607 cimlap 2017

A lap az elsősorban fővárosi utcai terjesztőknél 17.000 példányban kapható a terjesztés két hete alatt, míg a készlet tart. Korlátozott utánnyomást akkor tervezünk, ha az igények ezt mutatják.
A lapnak meghatározott ára nincs, az érte adott adomány az otthon nélkül élő terjesztőé.
Az általunk ismert vidéki terjesztői helyszínekről igyekszünk Facebook-oldalainkon hírt adni. (itt és itt)

Érkezett kérdés az alternatív terjesztéssel kapcsolatban, ezért:

A Fedél Nélkül Népszabadság-melléklettel megjelenő emléklapszámát az utcai terjesztés mellett – azokon a településeken, ahol nincs Fedél Nélkül terjesztő – elektronikus formában vagy postai úton is elérhetővé tesszük.
Mindazoknak, akik a Fedél Nélkül kiadója, a Menhely Alapítvány online bankkártyás felületén céladományt küldenek a 2017. október 19. - november 1. között, és a közlemény rovatban feltüntetik: „Adomany Fedel Nelkul - Nepszabi”, elküldjük az utcalap Népszabadság különkiadását.

Két lehetőség választható:

1.    az adományozó adatainál pontos e-mailcím megadása esetén pdf formátumban küldjük meg a lapot (digitális formában). Ebben az esetben az általunk ajánlott adomány alsó értéke 500 forint.

2.    a közlemény rovatban a fenti megjegyzés mellé megírt postai címre és névre levélként küldjük meg a lap különszámát.
Figyelem! Kapacitásunk szűkös, ezért a nyomtatott lap küldésére vonatkozó kérést -az utcai terjesztők munkájának támogatása okán- csak a készlet (1500 példány) erejéig áll módunkban teljesíteni. Postázásra csak a terjesztés két hetében, heti 2-3 hétköznapon kerül sor. Egy adományozó legfeljebb 3 nyomtatott lapot igényelhet. Jelenleg van rendelhető példány.
Ebben az esetben a kért és ajánlott adomány alsó értéke (mely tartalmazza a postaköltséget): egy példány esetén 1000 forint, két példány esetén 1500 forint, három példány esetén 2000 forint. (Ha nem egy példányt igényel, kérjük a közlemény rovatban tüntesse fel azt is, „2 pld.” vagy „3 pld.”)

Minden így beérkező adományt teljes egészében a Fedél Nélkül céljaira és munkájára fordítjuk. (Hajléktalan emberek ellátására, művészeti pályázatuk díjazására, műveik kiadására/terjesztésére, megélhetésük támogatására, munkánk járulékos költségeire, és a postai küldés költségeire.) Az elmúlt évi támogatás felhasználásáról itt írtunk. Az akció utóéletéről pedig itt.

Személyes adatait csak a küldés és az adományozás lebonyolítására használjuk, harmadik félnek nem adjuk át. Az adományozásról hivatalos adókedvezményre jogosító igazolást csak társasági adózók számára adhatunk ki.

Az online vásárlás mintájára működő adományozási felületünket itt találja (internetelérés és online vásárlásra alkalmas bankkártya szükséges a használatához)!

Köszönjük támogatását és a tudnivalók tudomásul vételét!

Egyúttal nagyon köszönjük a Népszabadság volt szerkesztőségének újbóli segítő szándékát!

Menhely Alapítvány, Fedél Nélkül szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

 

FRISSÍTÉS:

Nagyon köszönjük a nagylelkű támogatást minden online adományozónknak!
A 2017. november 5-én, vasárnap 22:20-ig beérkezett minden kérésre e-mailben reagáltunk (postai küldést kérőknek is)!
Aki nem kapott emailt, kérjük, jelezze azt az _adok kukac menhely pont hu_ emailcímen!
Kérjük, -különösen, ha gmail-es e-mailcímet használ levelezéséhez- a küldeményét keresse először a közösség/promóciók/spam mappákban is!

A postázási kéréseket október 26-án, 31-én és november 3-án indítottuk.
A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül munkája javára összegyűlt 909.500 forintot a fent megjelölt célokra használjuk fel.

Nagyon hálásak vagyunk a fedél nélkül élők iránt tanúsított szolidaritásukért!
Köszönjük!