Nagyon köszönjük az adományokat! 2018. november 22-én 19:00-kor frissítve a cikk alatt!

Kiadóként fontos számunkra, hogy a Fedél Nélkül utcalap a megélhetés és a művészeti tevékenység támogatása mellett otthont adjon jótékony kezdeményezéseknek a hajléktalan emberek javára.

Így a 2018. október 18-án megjelenő utcalap 633. számának befűzött mellékletét újra a Népszabadság napilap volt szerkesztőségének tagjai írták.

633 cimlap webA lap az elsősorban fővárosi utcai terjesztőknél 15.000 példányban kapható a terjesztés két hete alatt, amíg a készlet tart. Korlátozott utánnyomást akkor tervezünk, ha az igények ezt mutatják.

A lapnak meghatározott ára nincs, az érte adott adomány az otthon nélkül élő terjesztőé.
Az általunk ismert vidéki terjesztői helyszínekről igyekszünk Facebook-oldalainkon hírt adni. (itt és itt)

AZOK SZÁMÁRA, AKIK SZERETNÉK MEGKAPNI A LAPOT, DE UTCAI TERJESZTŐKNÉL AZT NEM ÉRTÉK EL:

A Fedél Nélkül Népszabadság-melléklettel megjelenő emléklapszámát elektronikus formában vagy postai úton is elérhetővé tesszük hasonlóan az előző évekhez.

Mindazoknak, akik a Fedél Nélkül kiadója, a Menhely Alapítvány online bankkártyás felületén* egyszeri céladományt küldenek a 2018. október 18. – november 5. között, és a "Személyes üzenet" rovatban az alábbi jelzések egyikét feltüntetik, elküldjük az utcalap Népszabadság különkiadását.

Kérjük, közleményként semmi mást ne írjanak, mint az alábbiakat!

AKI ONLINE KÉRI*:

Személyes üzenete: „Adomany Fedel Nelkul - NSZ - online”

- Az adományozó felületen az adományozó adatainál a pontos e-mailcím megadása esetén pdf formátumban küldjük meg a lapot (digitális formában). Ebben az esetben az általunk ajánlott adomány alsó értéke 500 forint.

AKI POSTÁN SZERETNÉ A LAPOT*:

Személyes üzenete: „Adomany Fedel Nelkul - NSZ - posta”

- Kapacitásunk szűkös, ezért a nyomtatott lap küldésére vonatkozó kérést -az utcai terjesztők munkájának támogatása okán- csak a készlet (1500 példány) erejéig áll módunkban teljesíteni. Postázásra november 6-ig, heti 1-2 hétköznapon kerül sor (október 25-én először). Egy adományozó legfeljebb 3 nyomtatott lapot igényelhet. Jelenleg van rendelhető példány.

Ebben az esetben a kért és ajánlott adomány alsó értéke (mely tartalmazza a postaköltségre szóló támogatást is): egy példány esetén 1000 forint, két példány esetén 1500 forint, három példány esetén 2000 forint.

E közlemény esetén visszajelző e-mailünkben kérünk majd pontos nevet és címet, ill. darabszámot a postázához - kérjük, figyeljék levelezésüket!

Minden beérkező adományt teljes egészében a Fedél Nélkül céljaira és munkájára fordítjuk. (Hajléktalan emberek ellátására, művészeti pályázatuk díjazására, műveik kiadására/terjesztésére, megélhetésük támogatására, munkánk járulékos költségeire, és a postai küldés költségeire.) Az elmúlt évi támogatás felhasználásáról itt írtunk.

Személyes adatait csak a küldés és az adományozás lebonyolítására használjuk, harmadik félnek nem adjuk át, az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően. Az adományozásról hivatalos adókedvezményre jogosító igazolást csak társasági adózók számára adhatunk ki. KÉRJÜK, AZ ALÁBBI ÚTMUTATÓT HASZNÁLJÁK AZ ADOMÁNYOZÁSI FELÜLET KITÖLTÉSEKOR!

*Az online vásárlás mintájára működő adományozási felületünket itt találja (internet és online vásárlásra alkalmas bankkártya szükséges a használatához). MI ÚGY LÁTJUK AZ ADOMÁNYT A LEGJOBBAN, HA A FELÜLETEN ÍGY JELÖLI AZ ALÁBBI NÉGYZETEKET (ez esetben e-mailcíme és neve csak számunkra lesz ismert, a felületen megjegyzése lesz csak látható):

utalas abra

Kérjük, hogy válaszlevelünket keressék az egyéb/promóció/spam mappákban is, az adományozásra igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

Köszönjük támogatását és a tudnivalók tudomásul vételét!

Egyúttal nagyon köszönjük a Népszabadság volt szerkesztőségének segítő szándékát!

Menhely Alapítvány, Fedél Nélkül szerkesztőség
„Mindenkinek legyen otthona!”

FRISSÍTÉS:

Nagyon köszönjük a nagylelkű támogatást minden online adományozónknak!
A 2018. november 21-én, szerdán 19:20-ig beérkezett minden kérésre e-mailben reagáltunk (postai küldést kérőknek is)!
AKI NEM KAPOTT E-MAILT/KÜLDEMÉNYT, KÉRJÜK, JELEZZE AZT a _levelezes kukac menhely pont hu_ e-mailcímen!
Kérjük, -különösen, ha gmail-es e-mailcímet használ levelezéséhez- a küldeményét keresse először a közösség/promóciók/spam mappákban is!

A postázási kéréseket ezután csak külön kérésre indítunk.
A Menhely Alapítvány Fedél Nélkül munkája javára összegyűlt 946.800 forintot a fent megjelölt célokra használjuk fel.

Nagyon hálásak vagyunk a fedél nélkül élők iránt tanúsított szolidaritásukért!
Köszönjük!