Kedves Kollégák!

A „Február Harmadika" adatfelvétel sorozat keretében 1999 óta minden évben megszervezzük a hajléktalan emberek körében végzett kutatásunkat.
Ebben az évben sok változás és újdonság lesz az adatfelvétel menetében, ezért kérjük, hogy mindenképpen olvassátok el a mellékelt tájékoztató levelünket!

A változások röviden a következőek:

  • A F3 kérdőív kérdései a hajléktalan emberek szükségleteire koncentrálnak, ezért a válaszok alkalmasak egy általános szükségletfelmérés megalapozására.
  • Az új megközelítés részeként az adatfelvételben résztvevő segítők véleményét is megkérdezzük az adott hajléktalan ember szükségleteiről.
  • A segítőket nem csak az adatfelvételben való közreműködésre kérjük, hanem az adatok rögzítésére is, ezért idén mindegyiküknek regisztrálnia kell online felületen; ez szolgál egyben a felméréshez való csatlakozás jelzésére is.
  • A változások eredményeként az adatok azonnal hozzáférhetőek lesznek az adott intézmény számára, az F3 kérdőív kitöltése pedig beépülhet a segítő munka folyamatába.
  • 10 év után ismét sor kerül a hajléktalan emberek drog- és egyéb pszichoaktív szerhasználat vizsgálatára is.

A változásokat röviden bemutatja az alábbi videó is:

Az adatfelvételben való részvétel feltétele idén, hogy a kérdőívek kitöltését segítő munkatársak regisztráljanak, ezért kérünk minden olyan segítő munkatársat, aki részt szeretne venni az idei „Február Harmadika" adatfelvétel lebonyolításában, hogy 2017. január 15-ig töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat:

Regisztrációs lap a Közép-Dunántúli Régióban dolgozó segítők számára
 
A felmérésben való részvétellel, illetve a korábbi felmérések eredményeivel kapcsolatban információ kérhető elsősorban a februar3kutatas@gmail.com címen, vagy

  • Az adatfelvételben való közreműködésért járó díjazás kifizetésével kapcsolatban:
    Kovács Ivetta - 06 20 587 2380, februar3kutatas@gmail.com

Együttműködéseteket előre is köszönve,
A „Február Harmadika" munkacsoport nevében,
Gurály Zoltán