2016 decemberében lezárult Adjukössze-kampányunk során Tamás és családja lakásfelújítási költségeire kaptunk támogatást nagylelkű támogatóinktól. Az alábbiakban közreadjuk az Adjunk Duplán Meleget Karácsonyra!-kampány elszámolását.

A lakás felújítása és komfortosabbá tétele több felvonásban zajlott: így decemberben a bejárati ajtó beszerzése, cseréje, a kőművesmunkák és a szükséges üvegezés is megtörténhetett. A biztonságon túl ezzel karácsonyra már meleg volt a lakásban. A család önrészként vásárolt elektromos radiátorral fűtött.

Január-februárban zajlottak a fűtéskorszerűsítés és a lakás komfortosításának munkái. Menet közben – a lakás állapota okán – nagyon sok változtatás született az eredeti terven. A végeredmény: egy teljeskörűen felújított villanycserépkályha (vezetékezés, cekászok cseréje; ez mindkét lakóhelyiséget befűti), egy, a családnak elegendő melegvizet szolgáltató bojler. A megmaradt összegből (ugyancsak a család önrészével kiegészítve) egy többfunkciós mikrósütőt is vehettek, hogy megkönnyítsék a rohanó mindennapokat.

uj bojler mennyibe kerulhet kicsi

Február végén pedig tényleg megtörtént, amit mi is nagyon reméltünk: az önkormányzat helyszíni felmérés és a számlák jegyzőkönyvezése után ezt a beruházást is jóváírta a bérlőszámlán. Így a család másodszor is fellélegezhetett: 2017 augusztusáig nem kell fizetniük a szokásos lakbért.

Mindez forintban kifejezve: az adományból ráfordított 323.640 forint 560.659 forintot ért a család számára. Amit emellett érzünk: "biztonság, megnyugvás, kényelem és meleg", ahogyan a családfő beszámolt erről. Számunkra az különösen jó érzés, hogy támogatóink segítségével maradandó értéket teremthettünk.

Köszönjük!

  Adjunk Duplán Meleget Karácsonyra - elszámolás
  Adjunk Duplán Meleget Karácsonyra - képek