pictureit fb esemeny fejlec
Szeretettel várjuk 2023. október 28-án, szombaton 16:00-19:00 óráig a Bálint Házban (1065 Budapest, Révay u. 16.) új fotókiállításunk megnyitójára!

A „Picture It!” (Képzeld el!) - Utcáink, történeteink című fotóprojektet otthontalan embereknek szerveztük a visegrádi országokban (V4), melynek keretében az érdekelt minket, az otthontalan emberek hogyan látják a várost, ahol élnek, mik a kedvenc helyeik - a meghirdetett pályázatban őket ezzel a céllal szólítottuk meg. Nagyon érdekes képanyag gyűlt össze, nemzetközi zsűri válogatta ezeket és a kiállításon most bemutatjuk ezt az izgalmas gyűjteményt.

A kiállítás megnyitóján jelen lesznek az alkotók a 4 országból, a nemzetközi zsűri és a projektben résztvevő partnerszervezetek képviselői is.
A megnyitón Csoszó Gabriella és Jirí Pasz osztják meg gondolataikat a pályázatra érkezett és zsűrizett képekről.

A projektben megjelentetünk egy 2024-es naptárat és egy fotóalbumot is, ezek a kiadványok, valamint a Menhely Alapítvány és a Fedél Nélkül további kiadványai is elérhetőek lesznek a megnyitón!

A projektről itt olvashat többet: http://www.menhely.hu/index.php/nemzetkozi/picture-it

A projektet a Nemzetközi Visegrádi Alap (IVF) támogatja, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia kormányainak társfinanszírozásával. Az IVF célja olyan ötletek fejlesztése, amelyek támogatják a fenntartható közép-európai regionális együttműködést.
Projektpartnereink: Nadeje, pobocka Praha, Divadlo bez domova és Teatr Baza.